Používáním těchto stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookies na vašem zařízení.

Další splněný atest!

Jihočeská záchranná brigáda má na svém kontě další úspěšně složený kynologický atest Ministerstva vnitra, tentokrát ve specializaci plošné vyhledávání.


Další splněný atest!
Jana Šmídová 30.5.2018 3408x Atesty MV

Úspěšnou dvojicí byl v termínu 26. - 27. 5. 2018 Radek Anděl s flanderským bouvierem Ártů z Andělského dvorku. Radek s Artušem svým výkonem potvrdili, že tento směr výcviku je jejich doménou a že oba skutečně baví.

Splnění dalšího atestu se rovná zároveň i naplnění výcvikového směru, který byl vedením brigády stanoven. Konečně jsme se pohnuli z místa, vystoupili z ulity sebestřednosti a aktivně se spojili s ostatním "kynologickým světem". Vzájemná spolupráce nese plody nejen ve směru dalšího osobního posunu, ale i třeba ochotně nabízenou pomocí při organizaci akcí mezinárodního rozsahu. Každý výjezd a start v novém prostředí je několikanásobně hodnotnější než splnění zkoušky na domácím poli pod taktovkou stále stejného domácího rozhodčího. Je velmi potěšitelné, že takových výjezdů v naší organizaci přibývá a že přibývá i zájemců o splnění dalších kynologických atestů v obou směrech.

V duchu plošných atestů a přípravou na ně se nesl i nedělní přínosný trénink v šumavských Zvěřenicích. Práce s mapou, s GPS a dokonalá souhra s vlastním psem je to co se musíme všichni naučit, je-li naším cílem uspět a být připraven na skutečné nasazení v praxi.

 


Akce s článkem
Doporučit známému
Vytisknou článek
Podobné články

    Atesty na Spáleništi

    Na začátku května poskytla výcviková základna Spáleniště své zázemí a přilehlé lesní porosty pro pořádání kynologických atestační zkoušek ve specializaci ...

    Atesty MV

    Další atest prodloužen!!!

    Novomanželka, maminka, ale hlavně úspěšná psovodka Ms. Katka Závorková (Sojková) potvrdila, že patří mezi pilíře Jihočeské brigády.

    Atesty MV

    Nasazení 2016

    Další akce, které se členové JČZBK mohli účastnit a získat tím alespoň část zkušeností, které mají záchranáři brigád účastnících se atestů MV.

    Výjezdní tréninkyAtesty MV

    Konec atestačního půstu

    Účastí psovodů JČZBK na sutinových atestech Ministerstva vnitra, které proběhly 8. -9.10.2016 v Kaznějově, skončilo dlouhé období, kdy se jihočeská brigáda této ...

    Atesty MV