Používáním těchto stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookies na vašem zařízení.

Jarní přírůstky

Populační exploze pokračuje i v řadách záchranářských kynologů. Nevyhnula se ani Jihočechům, kteří již zaznamenali první jarní přírůstek...


Jarní přírůstky
Jaroslav Sedlák 4.4.2010 16945x Vítězové

"Ahoj, omlouvám se, že jsem se chvíli neozvala, ale byla jsem trochu zaneprázdněná příchodem našeho syna. Posílám fotečku a doufám, že se vám daří."  To nám napsala Mirka Franková (dříve Fialová) a nám nezbývá, než mohutně pogratulovat k tak úspěšnému závěru náročného těhotenství. "Kluk jako buk" je tím nejlepším finále a při pohledu na naducaného Jiříka nikdo nezapochybuje o náležitosti tohoto přirovnání. Tak gratulujeme ke krásnému synkovi a přejeme spoustu společných šťastných chvil při jeho poznávání světa.


Akce s článkem
Doporučit známému
Vytisknou článek
Podobné články

    Ocenění Jihočeši

    Při oceňování zasloužilých členů brigád za uplynulých dvacet let měli vzhledem k početné členské základně pochopitelně největší zastoupení Jihočeši.

    Vítězové

    Nenahraditelní sponzoři

    Z dlouhého seznamu úkolů nezbytných k provozu výcvikové základny a dobrého chodu brigády zásluhou některých velmi aktivních jednotlivců postupně ubývají položky.

    Vítězové

    Vítězství na ČP ZTV3

    V sobotu 20. 8. 2022 proběhl pod pořadatelskou taktovkou ZBK Praha Český pohár ZTV3. Poprvé byla nedílnou součástí této zkoušky dle nového zkušebního řádu i ...

    Vítězové

    Ústecké stupně vítězů obsazeny jihočechy

    Záchranná brigáda Ústeckého kraje se zhostila přípravy vrcholového terénního závodu podle ZTV 3.

    Vítězové