Používáním těchto stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookies na vašem zařízení.

Jihočeský pohár

Jihočeský pohár na základně Spáleniště tentokrát nedoprovázelo tradiční nevlídné počasí.


Jihočeský pohár
Jaroslav Sedlák 1.12.2009 15363x Zkoušky

Jihočeský pohár se ve svém 26. ročníku poněkud vymkl tradicím, alespoň co se klasického podzimního počasí Šumavy týče. Siberie, provázející každoročně tuto soutěž s přívaly sněhu, vichru a deště, tentokrát zůstala za branami Šumavy, takže na 14 účastníků shlíželo sluníčko, i když vzhledem k datu již s velmi mírnou intenzitou. Výkony psů byly v ideálním povětří poplatné hlavně svým dosavadním zkušenostem. Terénní práce jsou vždy velmi náročné a husté šumavské porosty jsou již dávno svou neprostupností velmi pověstné. Přesto si značná část účastníků s předloženými požadavky terénním speciálů poradila velmi dobře. Souhrnné výsledky jsou na stránkách SZBK.


Akce s článkem
Doporučit známému
Vytisknou článek
Podobné články

    Pohár města Hluboké

    Na státní svátek 28.10.2009 se konal již 20. ročník Poháru města Hluboké podle ZZP1.

    Zkoušky

    Podzimní zkoušky ZZZ

    Dne 14.10.2023 se v Netolicích konaly zkoušky ZZZ, atmosféra byla už od začátku trochu napnutá, přeci jen je to první a vstupní zkouška do záchranářského světa.

    Zkoušky

    Seminář záchrany z ledu

    Několik posledních let pořádá lipenská VZS mezinárodní seminář o záchraně z ledu, na němž se setkávají zástupci mnoha různých záchranářských organizací.

    Zkoušky

    Intercup ve vodě

    Neděle 8.5.2011 se v prostoru policejní loděnice v Přední Výtoni stala dějištěm další kategorie RH-WC, jejímž uspořádáním byla pověřena společně s kategorií ...

    Zkoušky