Používáním těchto stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookies na vašem zařízení.

Mistrovství u sousedů

Listopadové soustředění JČZBK bylo tak jako loni rozšířeno o dva dny, věnované účasti na Mistrovství SVÖ Rohrbach-Berg. Opět jsme se zde setkali s velmi přátelským přijetím, spolupráce s našimi nejbližšími záchranářskými sousedy se tak dále úspěšně rozvíjí.


Mistrovství u sousedů
(jpg, 0 B)
(jpg, 0 B)

16.11.2017 3315x Zkoušky

Stejně jako u ostatních záchranářských organizací z celé Evropy roste jejich zájem o tréninky na Spáleništi. Stovky brigádnických hodin našich členů při permanentním vylepšování trenažéru i ubytovacího zázemí nesou své ovoce, již dnes je Spáleniště pro rok 2018 prakticky obsazeno a zájem se neustále zvyšuje, přicházejí i velmi příznivé reakce kvitující rostoucí úroveň areálu.
Při vlastním závodě se pozitivně projevily zkušenosti z loňské účasti: Hanka Chudá a Lexík splnili zkoušku RH-FL A a Saša Kemenyová se Spookym získali zkoušku RH-FL E. Oběma patří právem velká gratulace, skládat zkoušky v cizím a ještě cizojazyčném prostředí je jistě mnohem obtížnější než v pohodlí domácího prostředí. Jinak než přímou účastí se ale podobné zkušenosti získat nedají, přejeme proto i další úspěšné starty.

(jpg, 0 B)
(jpg, 0 B)


Akce s článkem
Doporučit známému
Vytisknou článek
Podobné články

    Intercup Humanity 2010

    Mezinárodní soutěž Intercup Humanity je ojedinělá pořádáním čtyř záchranářských kategorií: RH-FB, TB, FLB, WC.

    Zkoušky

    Netolický pohár

    Tradičně velmi dobře uspořádaný netolický Pohár chovatelské stanice Eciloten v těsném sousedství motokrosového závodiště přinesl v ročníku 2010 vítězství ...

    Zkoušky

    Lavinové zkoušky

    Rok 2011 je v kontrastu s loňskými přívaly sněhu pro tréninky a bilancování práce lavinových psů poměrně dost nepříznivý.

    Zkoušky

    ČP 2011 ZVP

    Letošní léto svým průběhem připomíná více apríl nebo podzim, počasí je stále více než vrtkavé.

    Zkoušky