Používáním těchto stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookies na vašem zařízení.

Mistrovství u sousedů

Listopadové soustředění JČZBK bylo tak jako loni rozšířeno o dva dny, věnované účasti na Mistrovství SVÖ Rohrbach-Berg. Opět jsme se zde setkali s velmi přátelským přijetím, spolupráce s našimi nejbližšími záchranářskými sousedy se tak dále úspěšně rozvíjí.


Mistrovství u sousedů
(jpg, 0 B)
(jpg, 0 B)

16.11.2017 3334x Zkoušky

Stejně jako u ostatních záchranářských organizací z celé Evropy roste jejich zájem o tréninky na Spáleništi. Stovky brigádnických hodin našich členů při permanentním vylepšování trenažéru i ubytovacího zázemí nesou své ovoce, již dnes je Spáleniště pro rok 2018 prakticky obsazeno a zájem se neustále zvyšuje, přicházejí i velmi příznivé reakce kvitující rostoucí úroveň areálu.
Při vlastním závodě se pozitivně projevily zkušenosti z loňské účasti: Hanka Chudá a Lexík splnili zkoušku RH-FL A a Saša Kemenyová se Spookym získali zkoušku RH-FL E. Oběma patří právem velká gratulace, skládat zkoušky v cizím a ještě cizojazyčném prostředí je jistě mnohem obtížnější než v pohodlí domácího prostředí. Jinak než přímou účastí se ale podobné zkušenosti získat nedají, přejeme proto i další úspěšné starty.

(jpg, 0 B)
(jpg, 0 B)


Akce s článkem
Doporučit známému
Vytisknou článek
Podobné články

    Český pohár lavinářů

    Špičák na Šumavě se díky vynikajícím podmínkám, úzké spolupráci s Horskou službou a v neposlední řadě i obětavosti manželů Pospíšilových stal již ...

    Zkoušky

    Zetkové jaro

    Během několika málo jarních týdnů složilo vstupní záchranářskou zkoušku ZZZ hned osm jihočeských psovodů.

    Zkoušky

    Netolický pohár

    Tradičně velmi dobře uspořádaný netolický Pohár chovatelské stanice Eciloten v těsném sousedství motokrosového závodiště přinesl v ročníku 2010 vítězství ...

    Zkoušky

    Úspěšní junioři

    Vrcholem systematické přípravy mládeže ve svazu se stal již potřetí mládežnický přebor Junior Cup 2010 v severočeském Žatci.

    Zkoušky