Používáním těchto stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookies na vašem zařízení.

Mrazivý trénink v lázních

V sobotu 28. 1. 2017 proběhl první ze série společných výjezdových tréninků. Naším cílem byly bývalé chomutovské městské lázně.


Mrazivý trénink v lázních
Jana Šmídová 31.1.2017 3874x Výjezdní tréninky

Hlavní organizátorka Petra Svobodová nasadila laťku těchto tréninků skutečně vysoko. K dispozici jsme měli 3 pracoviště plus jedno bonusové. Bonus ve formě slaňování byl bezchybný a přínosný jak pro psy, tak i pro psovody. Velký dík patří Petrovi Katrevovi a Mírovi Burdovi, kteří veškerý svůj čas věnovali ostatním tak, aby měl každý možnost si zkusit se slanit a následně označit figuranta. Promrzlé lázně nabídly účastníkům z jihočeské, pražské a ústecké brigády širokou škálu možnosti tréninku. Přátelská, pohodová atmosféra umocnila zážitek ze skvěle stráveného dnu ve společnosti kolegů z ostatních brigád. 

Je velká škoda, že z naší brigády byl o tento trénink tak malý zájem, nenaplnili jsme ani nám přidělenou kvótu účastníků, volná místa tak ochotně zaplnili psovodi z pražské brigády. Chápu, že Chomutov je téměř přes celou republiku a že pobyt venku v těchto mrazech není zrovna lákavý, ale ... pro všechny zúčastněné to byl nesmírný přínos. Několikahodinová cesta na trénink, nutnost čekání ve společnosti ostatních psů, cizí figuranti, vzájemné rady ohledně tréninku a nové prostředí uzavřených areálů v kombinaci s absolutní tmou jsou devizy, které by měly lákat všechny záchranáře, pokud to s tréninkem myslí vážně ...


Akce s článkem
Doporučit známému
Vytisknou článek
Podobné články