Používáním těchto stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookies na vašem zařízení.

Nadílka štěňátek

Na počátku léta se urodila nevídaná nadílka záchranářských štěňátek v tříbarevné paletě velkých černých kníračů, zlatých boxerů a bílých švýcarských ovčáků.


Nadílka štěňátek
Jaroslav Sedlák 29.6.2010 16010x Vítězové

Třicítka nových štěněcích záchranářů se rekrutuje v černé, bílé a rezavé barvě ve zcela vyrovnaných poměrech. "Černá desítka" velkých kníračů vykoukla na svět v Českých Budějovicích u Venduly Novotné (tel. 606 357 020), smečka rozvážných bílých švýcarských ovčáků ochutnává život ve Dvorci u Čkyně u Jitky Tomanové  (tel. 723 042 676) a třetí rozpustilé komando zlatých boxerů poznává svět u Hanky Sedlákové v Českém Krumlově (tel. 777 210 572). Jistě by bylo skvělé, kdyby alespoň někteří z nich našli své nové domovy u psovodů - záchranářů, právě proto, že jejich genetické předpoklady jsou pracovně velice slibné. Pozadu nezůstávají ale ani geny předurčující jejich exteriér, štěňata již nyní vypadají velmi nadějně. Ale ať již se s nimi v budoucnu bude pracovat nebo ne, nejdůležitější jistě je, aby prožili svůj život v lásce, porozumění a vždy v dosahu laskavé lidské ruky.


Akce s článkem
Doporučit známému
Vytisknou článek
Podobné články

    Jarní přírůstky

    Populační exploze pokračuje i v řadách záchranářských kynologů. Nevyhnula se ani Jihočechům, kteří již zaznamenali první jarní přírůstek...

    Vítězové

    Vítězství na ČP ZTV3

    V sobotu 20. 8. 2022 proběhl pod pořadatelskou taktovkou ZBK Praha Český pohár ZTV3. Poprvé byla nedílnou součástí této zkoušky dle nového zkušebního řádu i ...

    Vítězové

    Nenahraditelní sponzoři

    Z dlouhého seznamu úkolů nezbytných k provozu výcvikové základny a dobrého chodu brigády zásluhou některých velmi aktivních jednotlivců postupně ubývají položky.

    Vítězové

    Ocenění Jihočeši

    Při oceňování zasloužilých členů brigád za uplynulých dvacet let měli vzhledem k početné členské základně pochopitelně největší zastoupení Jihočeši.

    Vítězové