Používáním těchto stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookies na vašem zařízení.

PF 2011

Všem příznivcům Jihočeské záchranné brigády kynologů chceme za tuto přízeň poděkovat a popřát šťastné sváteční dny a úspěšný rok 2011.


PF 2011
Jaroslav Sedlák 24.12.2010 16215x Vítězové

"Čím více poznávám lidi, tím raději mám svého psa..." pronesl již před lety klasik. V současnosti obzvlášť člověk pociťuje citelný nedostatek slušnosti, vstřícnosti a tolerance mezi lidmi. Nastává-li jakýkoli úspěch, přináší s sebou i závist, zlobu a nenávist, tryskající do sprostoty, napadání, anonymů, intrik či agresivity všeho druhu. Zapomeňme na to, věřme, že závistivci se udusí vlastní žlučí rozlévající se v útrobách, a věnujme se těm, kteří si to zaslouží. Přeji vám kromě vlastní duševní pohody navíc 365 dnů roku 2011 naplněných láskou těch, kteří nikdy nezklamou, vašich psů. A samozřejmě dostatek kamarádů, na které je možno se spolehnout. Ať nám to štěká, přátelé, i v roce 2011 na těch nejsprávnějších místech...


Akce s článkem
Doporučit známému
Vytisknou článek
Podobné články

    Bilance roku

    Jako každoročně o první lednové neděli se členové Jihočeské brigády sjeli do restaurace Hubert v Hluboké nad Vltavou na výroční členskou schůzi.

    Vítězové

    Šampionka Gaia

    Velmi aktivní klub staffordshirských bulteriérů každý rok vyhodnocuje úspěšnost a výstavní i pracovní výsledky své početné členské základny.

    Vítězové

    Vítejte na Spáleništi

    Pohostinnost, zodpovědnost a péče o svěřený majetek se zatím stále bohudík v dostatečné míře projevuje u většiny členů Jihočeské brigády.

    Vítězové

    Novoroční dopisy

    Členky natolik zaměstnané mateřskými povinnostmi, že se mezi námi neobjevily už delší dobu, na brigádu však stále vzpomínají...

    Vítězové