Používáním těchto stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookies na vašem zařízení.

Plesající IZS

Každoroční pozvánka do reprezentačních prostor hotelu Praha sezvala dohromady zástupce dobrovolných organizací začleněných v Integrovaném záchranném systému.


Plesající IZS
30.3.2010 16495x Vítězové

Zástupci Svazu záchranných brigád kynologů se této reprezentativní akce zúčastňují pravidelně. Z Jihočeské brigády si jedou členové zaplesat každý rok v jiné sestavě. Letos byli vysláni členové, kteří sice nejsou v brigádě příliš dlouho, ale vyznačují se především výraznou aktivitou a vzhledem ke vzdálenějším bydlištím i značnou osobní obětavostí ve výcviku. Volba tedy tentokrát padla na ing. Pavla Trollera, který zajišťoval bezpečný doprovod třem dámám v atraktivních velkých večerních róbách: své ženě Martině, těžko se loučící se svým novým štěňátkem, vítězce lavinového poháru Lucii Obranské a dvojnásobné psovodce v kombinaci borderkolie a buvier Báře Andělové. Jak fotografie dokládají, byly všechny důstojnou součástí reprezentační záchranářské akce.


Akce s článkem
Doporučit známému
Vytisknou článek
Podobné články

    Jarní přírůstky

    Populační exploze pokračuje i v řadách záchranářských kynologů. Nevyhnula se ani Jihočechům, kteří již zaznamenali první jarní přírůstek...

    Vítězové

    Úctyhodné výročí

    Dubnové soustředění Jihočechů na Spáleništi probíhalo ve znamení dvou událostí: zkoušek ZZZ a hlavně oslavy sedmdesátin nestárnoucího Jardy Flíčka.

    Vítězové

    Nenahraditelní sponzoři

    Z dlouhého seznamu úkolů nezbytných k provozu výcvikové základny a dobrého chodu brigády zásluhou některých velmi aktivních jednotlivců postupně ubývají položky.

    Vítězové

    Stříbro na ČP ZTV3

    Neúnavná Brigitta se svým psovodem Pavlem Trollerem obhájila druhé místo na Českém poháru plošných prací dle nejvyšší teréní zkoušky ZTV3 mezi domácími ...

    Vítězové