Používáním těchto stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookies na vašem zařízení.

Pohár ČEZ

První ročník nové soutěže pod záštitou generálního partnera Jaderné elektrárny Temelín se stoprocentně vydařil.


Pohár ČEZ
Jaroslav Sedlák 7.12.2009 15640x Zkoušky

Jaderná elektrárna Temelín se ve druhém pololetí roku stala po podpisu smlouvy o reklamě generálním partnerem Jihočeské záchranné brigády kynologů. Jednou z podmínek partnerské smlouvy je i každoroční soutěž, která obohatí jihočeský sportovní život pod názvem Pohár ČEZ. Od spolupráce s tak silným partnerem, jako je v zastoupení ČEZ Jaderná elektrárna Temelín si Jihočeši hodně slibují. V prvním ročníku Poháru ČEZ soutěžilo 15 účastníků podle náročných propozic speciální zkoušky ZZP/C, která je velmi dobrou kvalifikační prověrkou psů pro použití v praxi. Velmi hodnotné výkony většiny zúčastněných byly umocněny příjemným i když již citelně chladným počasím, které o víkendu na Šumavě panovalo.


Akce s článkem
Doporučit známému
Vytisknou článek
Podobné články

    Seminář záchrany z ledu

    Několik posledních let pořádá lipenská VZS mezinárodní seminář o záchraně z ledu, na němž se setkávají zástupci mnoha různých záchranářských organizací.

    Zkoušky

    Pohár prezidenta

    Na osmý ročník Poháru prezidenta do Žatce již tradičně vyrážejí Jihočeši bojovat nejen o pořadí, ale především o zapsání zkoušky ZZP3.

    Zkoušky

    Zkoušky záchranářské způsobilosti

    V neděli 21.10.2018 složila Nika z Lantíkova a Ben Hasan Karlovarské prameny svou první záchranářskou zkoušku ZZZ a započali tak snad slibnou kariéru v jihočeské ...

    Zkoušky

    Úspěšní junioři

    Vrcholem systematické přípravy mládeže ve svazu se stal již potřetí mládežnický přebor Junior Cup 2010 v severočeském Žatci.

    Zkoušky