Používáním těchto stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookies na vašem zařízení.

Šampionka Gaia

Velmi aktivní klub staffordshirských bulteriérů každý rok vyhodnocuje úspěšnost a výstavní i pracovní výsledky své početné členské základny.


Šampionka Gaia
Jaroslav Sedlák 20.3.2012 7824x Vítězové

Obliba tohoto plemene neustále raketově stoupá, o čemž svědčí nejen to, že ve světě patří k nejpočetnějším účastníkům výstav, ale i počty vystavovaných stafbulíků u nás. Není divu, že stoupá i pracovní využití těchto malých gladiátorů. Není to tak dlouho, co i ve světovém záchranářském fóru zazářil rakouský stafík Erwina Payredera, který ve Wittstocku stanul v kategorii sutin na místě nejvyšším s titulem mistra světa. Ve Svazu záchranných brigád je rovněž několik velmi dobře pracujících zástupců tohoto plemene a celá řada českých stafíků se uplatňuje i v jiných než záchranářských výcvikových směrech. V uplynulém roce bylo vyhodnoceno po pracovní linii devatenáct stafbulů a pět z nich dokonce obdrželo titul pracovního šampiona. Jednou z těchto pěti nejúspěšnějších se stala i členka Jihočeské záchranné brigády Gaia Mesiah Bee Master zkušené psovodky Hedviky Češkové, dokonce s nejvyšším počtem dosažených bodů. V tabulce všech vyhodnocovaných účastníků klubu o titul Nejlepší pracovní fena SBTC roku 2011 skončila na velmi hezkém druhém místě. Obdivuhodné plemeno těchto malých bojovníků s velkým srdcem si rozhodně zaslouží obdiv a uznání, gratulujeme!


Akce s článkem
Doporučit známému
Vytisknou článek
Podobné články

    Ocenění Jihočeši

    Při oceňování zasloužilých členů brigád za uplynulých dvacet let měli vzhledem k početné členské základně pochopitelně největší zastoupení Jihočeši.

    Vítězové

    Zlatá Samba

    Vítězkou letošního ročníku Mistrovství ČR záchranných psů se stala jihočeská Kateřina Hrkalová se svou Sambou Warrior Soul.

    Vítězové

    Úspěšný Faust

    Všichni členové svazu cvičí své psy v naději, že někdy budou použiti v praxi a že se jim podaří zachránit lidský život. Zdaleka ne každému se však tato vize ...

    Vítězové

    Ústecké stupně vítězů obsazeny jihočechy

    Záchranná brigáda Ústeckého kraje se zhostila přípravy vrcholového terénního závodu podle ZTV 3.

    Vítězové