Používáním těchto stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookies na vašem zařízení.

Vánoční tragedie

Vánoční svátky nepřinášejí každému štěstí a pohodu. U některých lidí vyvolávají těžké deprese a nezřídka i touhu se vším skoncovat...


Vánoční tragedie
Jaroslav Sedlák 30.12.2009 18855x Zásahy

V průběhu pátrání po pohřešované ženě u Kamenného Újezda obdrželi členové JČZBK požadavek účasti na dalším pátrání po pohřešovaném starším muži na okrese Český Krumlov. Pohřešovaný muž se vzdálil z bydliště na procházku se psem jako chodíval každý den. Družstvo kynologů prohledávalo od dopoledne Štědrého dne každý den rozsáhlé lesy obklopující vesnici, ve které muž bydlel. Nebylo úspěšné ani nasazení vrtulníku s termovizí, nalezen byl až sedmý pátrací den v jímce, kde skončil jeho život společně s oblíbeným kníračem.


Akce s článkem
Doporučit známému
Vytisknou článek
Podobné články

    Tragické deprese

    Ve zcela netypickém průběhu zimy letošního ledna je hladina Orlické nádrže pátracím člunům k dispozici, přestože Lipno hlásí 10 cm ledu.

    Zásahy

    Praktické nasazení v terénu

    V úterý 12. 5. 2020 byli na žádost Policie ČR nasazeni čtyři psi z Jihočeské záchranné brigády kynologů na praktický zásah s pozitivním nálezem pohřešované ...

    Zásahy

    Smrtící Lipno

    Lipno dokáže být nebezpečné ve všech ročních obdobích. I letní romantická projížďka po jezeře se může rázem změnit v obrovské drama.

    Zásahy

    Mlýn dosloužil

    Ještě se rok 2013 nerozběhl a trhosvinenská policie žádá pomoc kynologů při prohledání sutin domu, který se v časném ránu sesul.

    Zásahy